Our Works

Back to Home

Kleinkunsteiland

Project.

KLEINKUNSTEILAND 'BEST OF': 'TUSSEN ANTWERPEN EN ROTTERDAM'

Kleinkunst is een blijver. In de jaren zestig en zeventig waren boegbeelden zoals Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Willem Vermandere, Kris De Bruyne, Zjef Vanuytsel, Walter de Buck, Wim De Craene en Johan Verminnen bijzonder populair, ze bereikten een groot publiek. De hedendaagse generatie kleinkunstenaars is zeker niet minder bemind: Kommil Foo, Buurman, Yevgueni, Wigbert, Het Zesde Metaal, om er maar enkelen te noemen, zijn muzikale navolgers die met hun dichterlijke nummers veel mensen raken.

 

Het succes van de vorige vier edities van Kleinkunsteiland vraagt om een vervolg.

 

Barbara Dex, Lucas Van den Eynde, Wigbert en Maggie MacNeal duiken in de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Ze vertolken solo, samen of in duet kleinkunst van vroeger en nu. Ze kiezen zeker niet de meest evidente liedjes, ook nummers die voor velen niet bekend klinken, worden op een eigenzinnige manier geïnterpreteerd en met stijl vertolkt.

 

Kleinkunsteiland: twee dames, twee heren verenigd als één gelegenheidsgroep grasduinen in 50 jaar kleinkunst. Live ondersteund door vier op en top klassemuzikanten.

Project Info.

Met

Lucas Van Den Eynde, Barbara Dex, Wigbert, Maggie MacNeal

Waar te zien

Culturele Centra

Deze voorstelling boeken?

Contacteer mijn boekingskantoor!

Contact